SAVETOVANJA

U cilju distribucije informacija o savremenim bezbednosnim kretanjima i problemima, organizujemo savetovanja na kojima eksperti iz različitih oblasti, daju svoje viđenje problema i rešenja problema.

Pored navedenog svako fizičko i pravno lice, ima mogućnost da putem maila postavi pitanje i da dobije besplatan savet eksperata iz problemske oblasti. Trudimo se da odgovorimo u roku od 24 časa, a ako to nismo u mogućnosti, u najkraćem realnom roku.

TRIBINE

U nastojanju da obradi sve aktuelne bezbednosne teme, kao i one koje potencijalno mogu da nastupe, RABEK organizuje različite tribine. Naučni i stručni pogledi na bezbednosne probleme iz perspektive naučnika i stručnjaka, svakako doprinose stvaranju svesti o potrebi razvijanja bezbednosti, prevenciji i pripremanju za reagovanje na događaje koji impliciraju opasnosti.

Tribine su odličan način komunikacije eksperata i lica kojima trebaju rešenja, po principu „oči u oči“.

XV TRIBINA VATROGASNOG SAVEZA VOJVODINE i II redovna konferencija Vatrogasnog saveza Vojvodine i I Vatrogasni seminar “Osposobljavanje ljudskih resursa u vatrogasnoj organizaciji Vojvodine za vanredne situacije”

Od | Konferencija, Seminar, Tribina | Nema komentara
Regionalna asocijacija za bezbednost i krizni menadžment-RABEK,  na XV TRIBINI VATROGASNOG SAVEZA VOJVODINE  i II redovnoj konferenciji Vatrogasnog saveza Vojvodine i I Vatrogasnog seminara “Osposobljavanje ljudskih resursa u vatrogasnoj organizaciji...
Pročitaj više